Plnené bravčové karé

Napsal Ezechiel Kučeravý (») 24. 10. 2013 v kategorii Recepty, přečteno: 503×

Potrebujeme

  • 1 kg bravčového karé
  • soľ
  • mleté čierne korenie

Plnka

  • 60g prerastenej údenej slaniny
  • 1 cibuľu
  • soľ
  • 6 vajec
  • olej
  • nasekaná petržlenová vňať
  • mleté čierne korenie

Postup:

Vykostené bravčové karé rozklepeme na plát, posolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Na polovičnú časť naklepaného mäsa dáme vychladenú plnku a prikryjeme druhou časťou mäsa. Spojíme grilovacími ihlami a prudko opečieme na oleji zo všetkých strán.

Preložíme do zapekanej misy, podlejeme výpekom, prikryjeme alobalom a vložíme piecť do vyhriatej rúry.

Plnka

Očistenú a pokrájanú cibuľu orestujeme na oleji spolu s nakrájanou údenou slaninou. Pridáme rozšľahané vajcia a urobíme praženicu. Ochutíme soľou, mletým čiernym korením a nasekanou petržlenovou vňaťou. Premiešame a necháme vychladnúť.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel šest a pět