Morčacie mäso s karí omáčkou

Napsal Ezechiel Kučeravý (») 24. 10. 2013 v kategorii Recepty, přečteno: 291×

Potrebujeme:

  • 400g morčacích pŕs
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 1 biela cibula
  • 300g karí omáčky
  • mäsový vývar
  • hladká múka
  • olej
  • 2 struky cesnaku
  • 50ml smotany na varenie
  • cestoviny

Postup:

Morčacie prsia nakrájame na kúsky. Osolíme, okoreníme  a obalíme v hladkej múke. V panvici rozpálime olej a obalené kúsky mäsa opečieme. Odložíme a vo výpeku speníme pokrájanú cibuľu.

Vložíme späť opečené morčacie mäso, podlejeme teplým vývarom a dusíme pod pokrievkou. Asi po 15 minútach pridáme do hrnca karí omáčku, tenké plátky cesnaku, podlejeme trochou vývaru a dovaríme asi 15 minút. Nakoniec zjemníme smotanou. Podávame s uvarenými cestovinami.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel deset a třináct