Bezlepková pizza

Napsal Ezechiel Kučeravý (») 24. 10. 2013 v kategorii Recepty, přečteno: 295×

Potrebujeme:

  • 230g Promix-Uni
  • 100g bieleho obyčajného jogurtu
  • 1 vajce
  • 15g droždia
  • 100ml teplej vody
  • 1 lyžička kryštálového cukru
  • 40g oleja
  • pol lyžičky soli

Príloha

  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 lyžica oleja
  • 1 malý paradajkový pretlak
  • tvrdý syr
  • oregano
  • šunka
  • šampiňóny
  • soľ

Postup:

Droždie rozpustíme vo vode aj s cukrom a pridáme k ostatným surovinám v mise. Všetko poriadne premiešame. Vymastíme plech a roztrieme naň tenkú vrstvu cesta. Pozor, lepí sa ako každé celiatické cesto. Necháme trochu nakysnúť.

Cesnak roztlačíme so soľou a zmiešame s olejom. cesto potrieme cesnakovým olejom a pretlakom. Posypeme oreganom, šunkou nakrájanou na prúžky, plátkami šampiňónov a nastrúhaným syrom. Dáme upiecť do vyhriatej rúry dochrumkava

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel nula a deset