Údený losos v žemli

Napsal Ezechiel Kučeravý (») 24. 10. 2013 v kategorii Recepty, přečteno: 467×

Potrebujeme.

  • 2 žemle
  • 70g údeného lososa
  • 1 lyžica ochutenej majonézy
  • 50g čerstvého syra
  • 1 lyžička dijonskej horčice
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • kúsky šalátu
  • kaviár 

Postup:

Čerstvý syr vymiešame s ochutenou majonézou.

Ochutíme horčicou, soľou, mletým čiernym korením a spolu premiešame.

Žemle rozkrojíme na dve časti. SPodnú časť každej potrieme ichuteným syrom

Poukladáme na ne kúsky údeného lososa, pridáme šalát a dochutíme kaviárom.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel šest a nula