Španielska sangria

Napsal Ezechiel Kučeravý (») 24. 10. 2013 v kategorii Recepty, přečteno: 1546×

Toto budeme potrebovať:

  • Červené suché víno
  • 3 dcl rumu
  • 2 dcl pomarančovej šťavy
  • 3 PL trstinového cukru
  • 1 pomaranč
  • 2 limetky
  • 1 citrón

Potrebujeme:

Ovocie nakrájame na plátky, vhodíme do džbánu, posypeme cukrom a zalejeme rumom. Džbán odložíme do chladničky na 2 hod. Pred podávaním vlejeme do džbána víno aj pomarančovú šťavu, podľa potreby pridáme kocky ľadu a podávame, alebo to hodíme o stenu.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel dvě a osm