Sicílsky hlávkový šalát

Napsal Ezechiel Kučeravý (») 24. 10. 2013 v kategorii Recepty, přečteno: 1124×

Potrebujeme

  • 1 hlávkový šalát
  • Hrsť čiernych olív
  • 200 g  kuracieho mäsa
  • 3 lyžice oleja
  • Soľ

Marináda

  • 3 lyžice olivového oleja
  • 3 lyžice pomarančovej šťavy
  • 3 lyžice citrónovej šťavy
  • Soľ
  • Mleté čierne korenie

Postup:

Keď sa budete v kuchyni pripravovať na Sicílsky hlávkový šalát,  pustite si  totohttp://www.youtube.com/watch?v=KOphGZZrE44 na upokojenie.

Hlávkový šalát  rozoberieme na jednotlivé listy, umyjeme ich, usušíme na utierka a natrháme na menšie kúsky do hlbokej misy, a keď nemáte hlbokú misu, nič sa nedeje.

Marinádu  pripravíme z oleja, pomarančovej a citrónovej šťavy, soli a korenia. Dobre vymiešame a nalejeme na listy šalátu, ktoré by ste mali mať v hlbokej mise. Na slíže nakrájané a osolené kuracie mäso orestujeme na oleji a položíme ho navrch šalátu.

Podávame.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel dvě a jedna