Šalát z čínskej kapusty

Napsal Ezechiel Kučeravý (») 24. 10. 2013 v kategorii Recepty, přečteno: 619×

Cas prípravy je 40 minút. 

1 hlávka čínskej kapusty

3 paradajky

1 šalátová uhorka

200g tvrdého syra(eidam)

1 malá konzerva sterilizovanej kukurice

5 lyžíc tatárskej omáčky

1 lyžica horčice

1 lyžica oleja

1 lyžica octu

Soľ

Očistenú, umytú kapustu a paradajky pokrájame na malé kúsky, šalátovú uhorku na kolieska.

Syr nahrubo postrúhame, kukuricu precedíme a necháme odkvapkať.

Zeleninu, kukuricu a postrúhaný syr dáme do misky a premiešame. Trocha osolíme

V miske dobre vymiešame tatársku omáčku s horčicou, olejom a octom, podľa chuti osolíme a vylejeme na šalát. Premiešame a aspoň hodinu necháme vychladiť.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel jedna a devět