Mandľové medailóniky s dresingom

Napsal Ezechiel Kučeravý (») 24. 10. 2013 v kategorii Recepty, přečteno: 370×

čas prípravy 25 minút.

Potrebujeme:

  • 400g bravčovej sviečkovice
  • 20g mandľových lupienkov
  • 4 lyžice olivového oleja
  • 2 hlábky listového šalátu
  • mleté čierne korenie
  • soľ

Dresing

  • 250g nízkotučného bieleho jogurtu
  • 4 veľké paradajky
  • 1 lyžička kapár
  • 1/2 lyžičky drveného zeleného korenia
  • 1/2 lyžičky korenia štyroch farieb
  • 1 lyžica nasekaného červeného kôpru
  • soľ

Postup:

Zo sviečkovice nakrájame medailóniky, osolíme, okoreníme a prudko opečieme na oleji. 10minút

Na druhej panvici opražíme nasucho mandľové lupienky a obalíme v nich mäso. 5 minút.

Dresing pripravíme z jogurtu, do ktorého vmiešame paradajky a kapary nakrájané na kocky. Ochutíme soľou, drveným zeleným korením, korením štyroch farieb a kôprom. Omáčkou polejeme natrhané kúsky umytého šalátu. Ako prílohu podávame pečené zemiaky.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel šest a osm