Králik na provensálsky spôsob

Napsal Ezechiel Kučeravý (») 24. 10. 2013 v kategorii Recepty, přečteno: 374×

Suroviny

  • 4 zadné králičie stehná
  • 50g slaniny
  • 50g masla
  • 3 struky cesnaku
  • 1 dl bieleho vína
  • hrsť sušených hríbov
  • 4 paradajky
  • hladká múka, vývar

Postup:

Osolené králičie stehná opečieme z oboch strán na masle a slanine. Na záver opekania pridáme na plátky nakrajaný cesnak. Podlejeme vínom, necháme zovrieť a všetko preložíme do pekáče. Počas pečenia podlievame vývarom. Ku koncu pečenia pridáme sparená huby a ošúpané pokrájané paradajky. Dusíme domäkka. Šťavu môžeme zahustiť zápražkou

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel devět a třináct