Kapusta s duseným mäsom

Napsal Ezechiel Kučeravý (») 24. 10. 2013 v kategorii Recepty, přečteno: 448×

Potrebujeme

  • 500g hovädzieho mäsa
  • soľ, mleté čierne korenie, mletá sladká paprika
  • papriková pasta, sušený majorán
  • 2 lyžičky paradajkového pyré
  • 2 paradajky
  • 1 červená paprika
  • 150g cibule
  • hlávková kapusta
  • olej, kyslá smotana, vývar

Postup:

Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na oleji. Pridáme na kocky nakrájané hovädzie mäso, osolíme ho, okoreníme a posypeme mletou sladkou červenou. Opečieme, zalejeme teplým vývarom a necháme pod pokrievkou dusiť.

Potom pridáme vopred sparené, olúpane , pokrájané paradajky, nakrájanú hlávkovú kapustu s červenou paprikou a paradajkové pyré. Premiešame, podlejeme vývarom a dovaríme domäkka

Dochutíme sušeným majoránom a kyslou smotanou.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel osm a osm