Francúzska cibuľačka

Napsal Ezechiel Kučeravý (») 24. 10. 2013 v kategorii Recepty, přečteno: 282×

Potrebujeme:

  • 4 cibule
  • 4 PL olivové oleja
  • 0,2l bieleho vína
  • 1l vývaru
  • 1PL hladkej múky
  • 4 krajce bagety
  • 4 plátky Eidamu
  • mletá čierna káva
  • mleté biele korenie
  • soľ

Postup:

V hrnci rozpál olivový olej, pridaj cibuľu nakrájanú na kolieska, zapráš hladkou múkou a približne 5 restuj.

Urestovanú cibuľu zalej vývarom, po chvíli pridaj biele víno, korenie, soľ  a na špiku noža mletej čiernej kávy. Nechaj zovrieť.

Do misiek naber polievku, navrch polož nasucho opečený krajec bagety, naň daj plátok syra a nechaj v rúre zapiecť, kým sa syr neroztečie. Podávaj posypané nasekanou pažítkou.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel čtyři a osm