Bravčové s hubovou omáčkou

Napsal Ezechiel Kučeravý (») 24. 10. 2013 v kategorii Recepty, přečteno: 364×

Potrebujeme:

  • 400g bravčového karé
  • 100g cibule
  • 50g póru
  • 100g hríbov
  • 70g kyslej smotany
  • hladká múka, soľ, mleté čierne korenie
  • horčica, olej, mletá sladká paprika

Postup:

Bravčové mäso nakrájame na hrubšie rezne, ktoré osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. potom ich opečieme a odložíme na teplé miesto. Do výpeku pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu s pórom a spolu orestujeme. Pridáme mletú sladkú papriku,mleté čierne korenie, podlejemee vodou a pomiešame. Vložíme tam opečené mäso a udusíme. Pred dokončením pridáme hríby a spolu dodusíme domäkka. Ochutíme horčicou a výpek zahustíme hladkou múkou. Pridáme kyslú smotanu a premiešame.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel tři a sedm